Diensten

Een persoonlijke aanpak voor een betere levenskwaliteit

Design sans titre (4)

Inspuitingen

Als ervaren thuisverpleegkundige biedt Marijke professionele en zorgvuldige inspuitingen in het comfort van je eigen huis. Met precisie zorgt ze ervoor dat elke injectie veilig verloopt. Intramusculaire en subcutane spuiten, infusen of katheter: ze voorziet het allemaal binnen een professionele service. Als patiënt zorg je steeds voor de juiste medicatie op doktersvoorschrift.

Wondzorg

Heb je nood aan wondverzorging? Hiervoor kan je bij Marijke terecht. Zijn er draadjes of nietjes die moeten verwijderd worden, hebt u een voorschrift nodig. Marijke verzorgt postoperatieve wonden, doorligwonden, ontstekingen, brandwonden … Door de voortdurende bijscholingen en opleidingen streef ze steeds naar de beste behandelingsmethode, en onderhoudt ze een goed contact met de betrokken artsen.

Design sans titre 8 | Thuisverpleging Marijke Bruggeman, Hard in de weer met een hart voor haar patiënten
Thuisverpleging Marijke Bruggeman

Hygiënische zorgen

Hygiënische zorgen aan huis op regelmatige basis? Dat is wassen en kleden, maar ook postoperatieve zorg. Bij verminderde mobiliteit of een behoefte aan palliatieve zorg is het belangrijk dat mensen goed omringd worden. Daarom is Marijke 7 dagen per week beschikbaar. Bovendien maakt ze deel uit van een netwerk aan verpleegkundigen om op terug te vallen.

Verpleegtechnische handelingen

Marijkes verpleegkundige ervaring is bijzonder uitgebreid en geen verpleegtechnische handeling is haar vreemd. Een katheter verzorgen, maagsonde inbrengen, stomazorg, tracheazorg … Met alle nodige kennis en bedrevenheid voert Marijke het uit.

Thuisverpleging Marijke Bruggeman
Thuisverpleging Marijke Bruggeman

Medicatie

Een éénmalige inspuiting of een lange kuur per infuus: Marijke zorgt voor het correct toedienen van elke medicatie. Ook de voorbereiding van medicatie op voorschrift neemt ze op zich: voor een hele week of per dagelijkse toediening. Thuishospitalisatie met een antibioticakuur of een diabetespatiënt helpen met de juiste dosis insuline: Marijke doet het met de grootste zorg.