Over Marijke

Een hart voor haar patiënten

bandage 1 | Thuisverpleging Marijke Bruggeman, Hard in de weer met een hart voor haar patiënten

Bekwaam en Bedreven

Marijke Bruggeman studeerde af als verpleegkundige in 2004 aan de Eramsus Hogeschool in Brussel. Daarna werkte ze 10 jaar lang in het universitair ziekenhuis te Brussel: een uitstekende leerschool! Vandaag volgt ze regelmatig bijscholing en blijft ze up-to-date met de meest moderne verpleegkundige technieken.

stethoscope | Thuisverpleging Marijke Bruggeman, Hard in de weer met een hart voor haar patiënten

Zelfstandig Verpleegkundige

Nog tijdens haar dienstjaren in het ziekenhuis deed Marijke bijkomende ervaring op bij een bedreven thuisverpleegster. Daarna, in 2012, startte ze haar eigen praktijk en bouwde ze haar verpleegronde uit in de regio Merchtem-Opwijk. Zo is ze nu al meer dan 10 jaar op de baan.

chimioresistance | Thuisverpleging Marijke Bruggeman, Hard in de weer met een hart voor haar patiënten

Persoonlijke Aanpak

Marijke kenmerkt zich in haar zorgverlening met een uiterst persoonlijke aanpak. Altijd vriendelijk, met een luisterend oor en af en toe een vleugje humor: Marijke heeft een groot hart voor haar patiënten. Ze komt bij je thuis als een échte vertrouwenspersoon.

61 Marijke Bruggeman © Sarah Sneiders Fotografie scaled | Thuisverpleging Marijke Bruggeman, Hard in de weer met een hart voor haar patiënten

Een hart voor haar patiënten

Hallo, ik ben Marijke Bruggeman, een ervaren thuisverpleegkundige met meer dan 20 jaar inzet in de gezondheidszorg.

Mijn toewijding aan mijn patiënten is groot. Ik sta altijd klaar, 7 dagen per week, om jou te ondersteunen met een glimlach en een luisterend oor. Daarbij hecht ik veel belang aan het opbouwen van een sterke vertrouwensband. Zo kan iedereen zich veilig voelen om persoonlijke noden met mij te delen. Naast het verlenen van verpleegkundige zorgen in de breedste zin, heb ik als doel om zo veel mogelijk zelfzorg te stimuleren. Ik moedig mijn patiënten aan om alert en actief te blijven. Dat allemaal voor het bevorderen van de levenskwaliteit!

Buiten mijn werk ben ik omringd door een liefdevol gezin, dat mij dagelijks ondersteunt en inspireert om het beste van mezelf te geven. Met empathie en deskundigheid sta ik aan je zijde, op jouw pad naar gezondheid en welzijn.